tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post157016574000204968..comments2024-03-26T02:54:52.990+02:00Comments on Aleda konyhája: Potica – Szlovák diós-koszorú - Cozonac traditional din SlovaciaAdélhttp://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-90185305602247869492022-11-27T14:58:23.685+02:002022-11-27T14:58:23.685+02:00Nem a legjobb tecept
Én adtam még hozzá tejet, íg...Nem a legjobb tecept<br /> Én adtam még hozzá tejet, így a tészta remek lett, tovább hagytam kelni,a tölteléket is szaftosabbra csináltam. Igy lett belölle finomsütemény. Lenke.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-11470139923897375962022-05-20T21:33:41.622+03:002022-05-20T21:33:41.622+03:00Hát ez a szlovák diós koszorú nem olyan lett, ahog...Hát ez a szlovák diós koszorú nem olyan lett, ahogy a képen látszik. Nem akarok udvariatlan lenni, de az egész egy nagy ... Már a tészta furcsa volt,mivel nagyon tömör lett, pontosan a recept szerint adtam bele mindent. Meg sem tudott kelni, olyan sürü, tömör volt. Nagynehezen kinyujtottam, rákentem a tölteléket, és a megadott hőfokon sütöttem meg. Olyan kemény lett kivülről, hogy szöget lehet vele beverni. Az egész még csak nem is édes, ahogy egy kalácsnak lennie kellene. Szóval sajnálom az időmet, a fáradságomat, a beleadott nyersanyagot, a rá forditott energiát, élvezhetetlen vacak. Máskor nem hiszek neked..... Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12340819964030943052noreply@blogger.com