tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post1618185026706912512..comments2024-03-26T02:54:52.990+02:00Comments on Aleda konyhája: Töltött vaddisznó dagadó párolt lilakáposztával - Ivó 2014Adélhttp://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-66413919719396116432014-02-03T15:09:38.119+02:002014-02-03T15:09:38.119+02:00Kérem-szépen itt olyan finomságok sorakoznak a ter...Kérem-szépen itt olyan finomságok sorakoznak a terítéken , hogy arra közönséges földi halandó hiába ácsingózik ! Az amatőr hagyományörzőhttps://www.blogger.com/profile/04733311089564464177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-59581148599814528612014-02-03T13:09:57.043+02:002014-02-03T13:09:57.043+02:00Na tessék, meg is van a válasz a kérdésemre (amit ...Na tessék, meg is van a válasz a kérdésemre (amit ugyanerről a fogásról tettem fel a Kalandok a Konyhában-nak.) A bárányból készült változat a kedvenc húsvéti fogásom volt.<br /><br />:-)<br />Üdvözlettel, a HSZHobbiszakácshttp://hobbiszakacs.blog.hunoreply@blogger.com