2011. május 31., kedd

Medvehagymás penne





Hozzávalók: 15 dkg penne,  10 dkg bacon, 10 dkg feta sajt, 3 kanál medvehagymás pesto, só

A pennét sós vízben 6 percig főztem, 5 percig degedni hagytam,majd leszűrtem és hideg vízzel leöblítettem.A bacont felaprítottam és kisütöttem majd összekavartam  a többi hozzávalóval.

7 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon finom lehet,bár még mindig nem próbáltam a medvehagymát! Látom itt is érik a cseresznye?:-))

Tündérkonyha írta...

Hmmmm, de gusztaaaaa!!

Bianka írta...

De csodás színe van

Adél írta...

Éva: finom volt nagyon.Kint még nem,de hátha megirigyeli tőlem és beérik már:)

Tündi.Bianka:Köszi.

Kati írta...

Ismét egy finomságot dobtál össze, nagyon tetszik.

Juci írta...

Micsoda ízkavalkád, pompás színek! De megéheztem!!!

Ottis írta...

Ez nagyon finom biztos!

Printfriendly

Print Friendly and PDF
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...