Hozzávalók 4
személyre: 4 szelet tarja, só, bors, 4 evőkanál liszt, 4 evőkanál olaj, 1
hagyma, 25 dkg csiperkegomba, 1 dl fehérbor, 2 dl főzőtejszín, 1 marék dió.
Elkészítése:
1. A tarjaszeleteket sózzuk, borsózzuk,
mindkét felüket lisztbe márjuk.
2. Az olajat felhevítjük, nagy lángon
megpirítjuk benne a húst.
3. A hússzeleteket egy tepsibe tesszük.
4. A visszamaradt zsiradékhoz adjuk a
szeletekre vágott hagymát és gombát, sózzuk, borsózzuk és 3-4 percig
dinszteljük, majd rátöltjük a bort meg egy kevés vizet és felforraljuk.
5. A hagymás-gombás keveréket húsra tesszük.
6. Rátöltjük a tejszínt és rászórjuk a diót.
Fóliával lefedjük és forró sütőben 30 percig pároljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése