2011. július 6.

Kolbásszal töltött hús




Hozzávalók:  1 kg. disznócomb, 20 dkg bacon, 1 szál száraz füstölt kolbász, worcester szósz, só,bors, paprika

A disznóhúst úgy vágtam fel,hogy egy nagy szeletben maradjon,kissé kiklopfoltam,fűszereztem sóval,borsal és őrölt paprikával. Meglocsoltam worcester szósszal,betakartam a bacon szeletekkel ,egyik felére tettem a szál kolbászt és feltekertem majd madzaggal megkötöztem.Kívül is fűszereztem,alufóliába csomagoltam,kevés vizet öntöttem alája és 1 órán át sütőben sütöttem.Ekkor kibontottam a fóliából és újabb 20 percig hagytam,míg megpirult.Hidegen szeleteltem.


13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon guszta!

Éva írta...

Ó de nagyon guszta! Végre, megjöttél a nyaralásból ?Hiányoltalak, el sem köszöntél?:-))

Petra írta...

Hű, nagyon guszta.

alchri írta...

Perfekt,gyönyörüüü!

Kati írta...

Ez igen, nagyon szép, és gondolom nagyon finom is volt.

Ottis írta...

Nagyon guszta és szépek a képek!!

Barbi konyhája írta...

Én is hiányoltalak ám! Köszi a receptet, ezt a gyönyörűságet biztosan magamévá teszem! :D Gyönyörű!

Szabina írta...

Csatlakozok a hiányolók táborához. De micsoda ínycsiklandó visszatérés. :D Nagyon guszta!

Bianka írta...

Hidegen, melegen bárhogy jöhet

Adél írta...

Köszönöm szépen,lányok.

A hiányzás sajnos nagyon szomorú ok miatt volt.Édesapámat temettük.:(

Okki írta...

Aleda, nagyon sajnálom :(
Őszinte részvétem!
A jó Isten adjon erőt és vigasztalást az egész családnak!

Barbi konyhája írta...

Kedves Aleda, fogadd őszinte részvétem!

Adél írta...

Okki,Barbi: Köszönöm szépen.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...