Hozzávalók 2
személyre: 4 alsó vagy 2 egész csirkecomb, 4 vékony szelet bacon, 4 evőkanál
tejföl, 10 dkg cheddar sajt( vagy más tipusu félkemény sajt), olaj, só,
bors, csilipehely.
Elkészítése:
1. A konyhakész combokat szárazra töröljök,
bedörzsöljük sóval, frissen őrölt borssal és csilipehellyel.
2. A baconszeleteket a combok köré csavarjuk,
majd olajjal kikent hőálló tálba helyezzök, felül is meglocsoljuk kevés
olajjal.
3. Aláöntünk 1 dl vízet sütőpapírral
befedjük és forró sütőben 30-40 percig sütjük. Az idő felénél levesszük a
sütőpapírt.
4. A tálat kivesszük a sütőből, mindegyik
combra 1-1 evőkanál tejfölt teszünk.
5. A sajtot lereszeljük, és a comborra
halmozzuk.
6. Visszatoljuk a sütőbe és 10-15 percig
grill funkción sütjük.
Zöldhagymás
krumplisalátával vagy egyéb körettel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése