2013. április 15.

Babos sajtkrém






Hozzávalók:  24 dkg fehér babkonzerv, 10 dkg sajtkrém, 1 hagyma, 3 evőkanál olíva olaj, 5 dkg fekete olíva bogyó, só, bors, citrom; 
a tálaláshoz: fekete olíva bogyó, csípős paprika, pirított kenyérszeletek

Elkészítése: A babot leszűrjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, az olívaolajat és összeturmixoljuk, majd kanalanként belekavarjuk a sajtkrémet, végül pedig az apróra vágott olíva bogyót. Sózzuk, borsozzuk és citromlével ízesítjük. Csípős paprikával díszítjük és pirított kenyérrel tálaljuk. 


2 megjegyzés:

Konyhavirtuóz írta...

De jó ötlet, egyszer kipróbálom!

Eszter írta...

Sokszor bajban vagyok, amikor már unalmasak a reggeli és vacsora ötletek és akkor jönnek ezek a szendvics krémek. Ilyen babosat még nem próbáltam. Köszi az ötletet! ;-)

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...