2018. április 25.

Zöldséges krumplisaláta



Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg krumpli, 40 dkg fagyasztott zöldségkeverék(sárgarépa, paprika, zöldborsó, kukorica, zöldbab), 1 kisebb lila hagyma, 1 evőkanál mustár, 2,5 dl joghurt, 2 evőkanál olívaolaj, só, fehérbors, csilipehely.

Elkészítése: A krumplit megmossuk, sós vízben, héjában megfőzzük, leszűrjük és hűlni hagyjuk. A zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük, leszűrjük. A krumplit meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, összekeverjük a zöldségekkel és az apróra vágott hagymával. A mustárt összekavarjuk az olajjal meg a joghurttal, rátöltjük a keverékre, megszórjuk borssal és csilipehellyel és összeforgatjuk. 1-2 órára hűtőbe tesszük, majd fasírttal vagy egyéb feltéttel tálaljuk. 



Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...