2014. június 4.

Cigánypecsenye szendvics köntősben






Hozzávalók 4 személyre: 4 mini bagett, 4 szelet sertés tarja, 4 szelet füstölt szalonna, 50 dkg krumpli, 1 vöröshagyma, só, bors, fűszerpaprika

Elkészítése: A sertéstarját klopfoljuk és minkét felét megszórjuk sóval meg borssal. A szalonnát bevagdossuk, zsírjára sütjük és konyhai papírtörlőre kivesszük, hogy a fölösleges zsiradékot felszívja. A serpenyőben visszamaradt zsiradékon a tarját megsütjük, a krumplit pedig meghámozzuk, megmossuk és hasábokra vágjuk, majd forró olajban kisütjük. A bagettet hosszában kettőbe vágjuk, az alsó felére tesszük a sült krumplit, ráhelyezzük a tarját, megszórjuk fűszerpaprikával és befedjük a szalonnával. Tetejére vöröshagyma karikákat teszünk és ráhelyezzük a bagett felső felét.


Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...