2023. január 27.

Paprikás disznónyelv - Limbă de porc cu boia

Hozzávalók: 2-3 disznónyelv, 1 hagyma, 10 cikk fokhagyma, só, bors, 2-3 evőkanál fűszerpaprika, 2-3 babérlevél.

Elkészítése: A disznónyelvet alaposan megmossuk, majd hideg vízben főni tesszük. Hozzáadjuk a sót, borsót, a babérlevelet, a hagymát és 7-8 cikk fokhagymát, lassú tűzön puhára főzzük. Ha megfőtt kiszedjük, még melegen lehúzzuk a bőrét és levágjuk róla a felesleges húscafatokat(megformázzuk). 2-3 cikk fokhagymát áttörünk, kevés sóval és főzőlével krémesre keverjük, majd a nyelvekre kenjük és bőven megszórjuk a fűszerpaprikával. Hidegen, szeletekre vágva  fogyasztjuk. 



Limbă de porc cu boia

Ingrediente: 2-3 bucăți limbă de porc, 1 ceapă, 10+5 căței usturoi, sare, piper, 2-3 linguri boia dulce sau iute, 2-3 foi dafin.

Prepararea: Limba de porc se spală în mai multe rânduri de apă, după care se pune la fiert în apă rece. Se adaugă sare, piper boabe, foile de dafin, ceapa și 10 căței de usturoi curățate. Se fierbe la foc moderat, cca. 50-60 minute, după care se scoate din zeamă, se lasă 5 minuta la răcorit, după care se curăță de pieliță. Usturoiul rămas se pisează, se freacă cu 1 linguriță de sare, se adaugă puțin din zeama de fiert, atât cât să se obțină o pastă cremoasă. Se unge limba de porc cu această pastă și se dă prin boia dulce sau iute după plac. Se leagă cu sfoară de bucătărie și se lasă la zvântat. Se servește rece și feliată.

3 megjegyzés:

Verus írta...

Ez nagyon guszta, isteni finom lehet!🙂

Adél írta...

Nagyon finom, családi kedvenc, hudegen, lilahagymával, házi kenyérrel :)

Unknown írta...

Megosztom ezt a bizonyságot azokkal a partnerekkel, akik azért küzdenek kapcsolataikkal, mert létezik egy tartós megoldás. A férjem 3 évre elhagyott engem és a 2 gyerekünket egy másik nőért. Megpróbáltam erős lenni csak a gyerekeimért, de nem tudtam úrrá lenni a fájdalmamon, ami a szívemet gyötörte. Megsérültem és összezavarodtam. Segítségre volt szükségem, ezért kutattam egy kicsit az interneten, és rábukkantam egy webhelyre, ahol láttam, hogy Dr. Ellen, egy varázsló segíthet visszaszerezni szerelmeseit. Felvettem vele a kapcsolatot, és egy különleges imát és varázslatokat mondott értem. Meglepetésemre a férjem 2 nap után hazatért. Így hát összejöttünk, és annyi szeretet, öröm és béke volt a családban. Felveheti a kapcsolatot Dr. Ellennel is, aki egy hatékony megoldási asszisztens
1) Nyerd vissza a volt barátodat
2) Hozd össze a férjet és a feleséget
3) hagyja abba a rémálmok ismétlését
4) Gyógynövényes gyógymód HIV és rák ellen
5) Erőteljes varázsgyűrű
6) szerencsebűbáj
7) A rögeszmék megtörése
8) Szülési és terhességi problémák. Vegye fel vele a kapcsolatot az EMAIL címen: ellenspellcaster@gmail.com
Whatsapp +2349074881619

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...