2013. május 29.
Banánfagylalt
Hozzávalók: 3-4 érett banán, 2 evőkanál csokoládés mogyorókrém; tálaláshoz: 5 dkg tejcsokoládé
Elkészítése: A banánokat megpucoljuk, felkarikázzuk, majd egy nejlonzacskóba rakjuk és lefagyasztjuk. Használatkor kivesszük és késes aprítóban pürésítjük. Hozzáadjuk a mogyorókrémet és pépesre kavarjuk. Fagylaltoskehelybe gombócokat rakunk a fagylaltból és tetejére csokoládét reszelünk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
5 megjegyzés:
Jó a párosítás! és bár nincs meleg, azért megbirkóznék 1-2 gombóccal :)
Nagyon jó lehet, ez a fajta fagyi bennem is motoszkál hogy elkészítsem!:) Valamelyik újságban is láttam és már akkor gondoltam hogy kikéne próbálni nagyon szeretem a banánt így ez biztos hogy elnyerné tetszésemet!:-))
Hű, ez nagyon finom lehet!
Klassz párosítás, fincsi lehet...
A fagyid nagyon klassz, csak én most fázom hozzá... :)
Aleda, szeretnélek megkérni, hogy vegyél részt egy játékban, a részleteteket megtalálod a blogom utolsó bejegyzésében.
Megjegyzés küldése