2015. január 22.

Céklás tormás tojássaláta






Hozzávalók 2 személyre: 4 tojás, 1 cékla, 1,5 dl joghurt, 1 evőkanál majonéz(elhagyható), 1-2 teáskanál  reszelt torma, só, bors, citrom

Elkészítése: A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és kockára vágjuk. A céklát megfőzzük, leszűrjük, majd lereszeljük. A joghurtot összekeverjük a majonézzel, hozzáadjuk a céklát, a tormát, sóval, borssal és citromlével ízesítjük, végül pedig belekavarjuk a tojást is. Pirítós kenyérrel vagy csak önmagában tálaljuk.

2 megjegyzés:

Roza írta...

Adélka, szép és guszta a tojássalátád!:)
A nyakkendős fakanál már a farsangra utal?

Adél írta...

Róza, köszönöm! Finom, de egészséges is egyben :) A nyakkendő? hát persze, ha farsang akkor, mindenki farsangol! Még a konyhai kellékeim is. :)

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...